Babel Fish translation

Naše usluge

Kompletna usluga prijevoda na jednom mjestu

Od brojnih jezika na koje prevodimo izdvajamo ovdje samo neke: talijanski, engleski, njemački, ruski, francuski, španjolski, slovenski, mađarski, češki, portugalski, rumunjski, slovački, turski, japanski, kineski, a na zahtjev druge jezike.

Okupljamo preko 35 stručnih prevoditelja, ovlaštenih sudskih tumača i lektora iz raznih područja: turizam, bankarstvo, pravo, tehnologija, prodaja/marketing, sport, obrazovanje, kulinarstvo, književni tekstovi, titlovanje.

Veliko iskustvo u prevođenju i edukaciji

Naši prevoditelji pokrivaju sljedeće usluge.

Pismeno prevođenje tekstova
Naši iskusni prevoditelji prevode sve vrste tekstova uvijek u dogovorenom roku te s unaprijed određenom cijenom. Upit za neobvezujuću ponudu možete nam poslati na e-mail adresu babelfishtranslation@gmail.com
usluga
Prevođenje i sudska ovjera tekstova
Poslovna dokumentacija često mora biti prevedena i ovjerena od strane ovlaštenog sudskog tumača. Nudimo usluge sudskog tumača na svim jezicima s kojima radimo. Vaše prijevode dostavljamo na području Rijeke i okolice, ali i cijele Hrvatske.
usluga
Lektura tekstova
Napisali ste tekst na hrvatskom ili nekom drugom jeziku i željeli biste provjeru teksta? Uzdajte se u naše lektore, iskusne i izvorne govornike jezika. Nudimo lekturu svih vrsta tekstova u dogovorenom roku.
usluga
Simultano ili konsekutivno prevođenje poslovnih događanja, evenata i konferencija
Možete se pouzdati u naše usluge neovisno o tome trebate li samo pomoć prevoditelja na poslovnom sastanku sa stranim partnerima ili pak simultano ili konsekutivno prevođenje na velikim događanjima.
usluga
Književni prijevodi
Izdajete knjigu kao fizička osoba ili tražite prijevod knjige kao izdavač? U našem se timu nalaze brojni iskusni književni prevoditelji za više europskih jezika. Upravo oni znaju koliko je važno književni tekst prenijeti na drugi jezik zadržavajući autorov stil pisanja i izvornost teksta, a istovremeno pazeći na razumijevanje i stil teksta na jeziku na koji se prevodi. U našem portfelju nalazimo brojne specijalizirane knjige različitih tematskih područja, kao što su brodogradnja, znanost, književnost, knjige za djecu i sl.
usluga
Instrukcije iz stranih jezika
Želite li naučiti jezik od samog početka ili pak nadograditi postojeće znanje? Strani vam je jezik potreban radi posla ili privatno? Ovisno o vašim potrebama, slobodnom vremenu i ciljevima koje želite postići preporučit ćemo vam najboljeg mentora i literaturu uz pomoć kojih ćete brzo, lako i s razumijevanjem naučiti strani jezik koji želite. Moguć je dolazak u vaš dom ili ured.
usluga
Pripreme za državnu maturu iz stranih jezika
Želiš li provjeriti svoje znanje za državnu maturu iz engleskog jezika? Nisi siguran što očekivati na ispitu? Želiš li dodatno savladati školsko gradivo? Započet ćemo s testiranjem znanja u ispitnim kategorijama, a onda uvježbavati „slabe točke“ (najčešće su to dijelovi gradiva koji se u školama najslabije obrađuje – govor, pisanje eseja). Priprema za državnu maturu obuhvaća ponavljanje važnih elemenata vokabulara i gramatike, rješavanje dosadašnjih ispita, analiziranje najčešćih pogrešaka, ali i stavljanje naglaska na dio gradiva koji se u školi ne obrađuje dovoljno. Individualna nastava omogućuje prilagođavanje poučavanja tvojim vlastitim potrebama, što dovodi do bržeg postizanja cilja. Moguć je dolazak u tvoj dom.
usluga
Ubrzani tečaj stranih jezika
Putujete na godišnji odmor u Barcelonu ili na sastanak u Brisel? Imate samo dva tjedna do putovanja, a želite naučiti osnovne termine za snalaženje u stranoj zemlji? Za vas smo pripremili niz brzih tečajeva stranih jezika, potpuno prilagođenih vašim potrebama, uz pomoć kojih ćete se brzo i lako naučiti sporazumijevati u novim situacijama: bilo da želite ljubazno zahvaliti vašim domaćinima na gostoprimstvu bilo sklopiti nov posao ili pak naručiti autohtono jelo na njihovu jeziku.
usluga
Titlovanje filmova, dokumentaraca i kratkih promotivnih videa
Imate li online videozapis koji želite prevesti na strani jezik? U našem timu imamo iskusne prevoditelje koji izrađuju i prevode podnaslove te prilagođavaju izgovoreni tekst ciljanoj publici i prevode ga u duhu jezika. Izrada podnaslova omogućava dostupnost videozapisa široj publici, bilo da se radi o reklamama bilo reportažama, filmovima, dokumentarcima ili serijama.
usluga
Pisanje i prevođenje poslovnih planova
Imate poslovnu ideju koju biste željeli realizirati, a ne znate otkud početi? S potpunim se povjerenjem možete prepustiti u naše ruke. Trebali vi pisanje poslovnog plana na hrvatskom jeziku, pomoć pri prikupljanju potrebne dokumentacije ili pak prijevod već napisana poslovnog plana na strani jezik, naše dugogodišnje iskustvo pomoći će vam da bez ikakvih problema dođete do primjerice bespovratnih sredstava Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i uspješno realizirate svoju poslovnu ideju.
usluga

Za besplatnu procjenu cijene i roka prijevoda, pošaljite nam upit.

Cijenu prijevoda određujemo isključivo na upit uzimajući u obzir vrstu i zahtjevnost teksta te rok isporuke. Cijena prijevoda formira se prema kartici teksta. Ako niste u mogućnosti dostaviti nam dokumente, rado ćemo doći po njih i po završetku vam predati prijevod.

Babel Fish Translation

Naručite prijevod

U web obrascu označite koja vam je usluga potrebna te upišite dodatne informacije.